Fischer Carbonlite Classic Plus 18/19 Murdmaasuusad

Fischer Carbonlite Classic Plus 18/19 Murdmaasuusad Vaata täismõõdus

Originaalne klassikastiili võidusõidusuusk maailma karika tasemel: Carbonlite Classic Plus on suusk RACE CODE sarjast parimaks jõudluseks. Koos uue Plus töötlusega maailma karikalt pakub ta ideaalseid omadusi temperatuuril -10°C ja soojem.

Enne tellimist täpsuta meiega oma pikkus ja kaal - kontrollime saadavuse ja sobivuse.

Rohkem infot

Olemas!

507,32€

Air Core Carbonlite
Air Core Carbonlite

Kergeim materjal Fischerilt: kahesuunaline AIRCORE tehnoloogia multiaxial süsinikukangast tagab kaalu alla 500 g suusa kohta ning tippsaavutused.

Carbon Pro Tip & Tail
Carbon Pro Tip & Tail

3D Klassikalise suusa nina- ja sabaosa valmistatud tõelisest süsinikust. Optimaalne pendelkäitumine kaalu vähendamisel. Tunned kergust igas klassikalises sammus.

Classic 812
Classic 812

Võistlussuusa konstruktsioon pika, dünaamilise määrdepesaga minimaalseks määrde kaotuseks hõõrdumise tõttu. Ideaalne: külmas ja purgimäärde tingimusetes.

DTG World Cup Plus
DTG World Cup Plus

Sügavam ja jämedam Plus struktuur, mis sobib ideaalnselt sooja ja niiskesse keskkonda. Toodetud kasutades looduslikku teemandi.

Finish First
Finish First

Lihvi taseme näitab kätte Finish First: termin, mis hõlmab ja ühendab kõiki üksikute tehnoloogiliste etappide käigus tehtud toiminguid lõpliku suusapõhja saavutamiseks.

Power Edge
Power Edge

Tugevdatud suusašassii tagab pikema kasutusea. Homogeenne kaalujaotus tagab ühtlase määrdekulumise.

Precision Pairing System
Precision Pairing System

Järgmise põlvkonna suusapaaride sobitamine: täisautomaatne dünaamilise mõõtmise tulemus suurt hulka sobituskriteeriume arvestades. Tagab täpse suusavaliku ja optimeeritud paarid.

Prewaxed
Prewaxed

Infrapunaga ettevalmistatud fluoriidi sisaldava määrdega käsitlus. Parimad libisemisomadused, kaitse mustuse ja oksüdeerumise eest. Powered by VAUHTI.